При изработката на сайт първата година Хостинга е предоставен безплатно от ХубиКа ЕООД

ХубиКа е бързо развиваща се хостинг компания, предоставяща надеждни и достъпни уеб хостинг решения за фирми от всякакъв размер. Техните хостинг услуги са предназначени да отговорят на уникалните нужди на всеки клиент, от физически лица и малки фирми до големи предприятия. Имат сигурна, надеждна и мощна хостинг платформа и се стремат да предоставят възможно най-доброто хостинг изживяване за всички техен клиент.

В основата си те предлагат широка гама от хостинг услуги, вариращи от споделен хостинг, VPS и специални сървърни планове до управляван хостинг и облачен хостинг. ХубиКа непрекъснато разширява продуктовото си предлагане, за да отговори по-добре на нуждите на техните клиенти и да им предоставим най-новите технологии. Техните хостинг услуги са предназначени да предоставят на нашите клиенти най-високото налично ниво на надеждност, мащабируемост и сигурност.

Техните екиип от опитни хостинг професионалисти е посветен на предоставянето на превъзходно обслужване на клиенти и техническа поддръжка. Те са на разположение 24/7/365, за да отговорят на всякакви въпроси и да предоставим бързи решения на всички проблеми, които техните клиенти могат да срещнат.