Статии

Измина доста време откакто Bing се самоопредели като конкурент номер 1 на Google за господство на пазара за търсачки в Интернет. През това време продукта на Microsoft не успя да убеди с какво точно е по-добър от Google и съответно Google продължава да бъде номер 1 на пазара.

Публикувана в Статии
Четвъртък, 20 Март 2014 00:00

Мобилна оптимизация

Влияния за позицията в Гугъл

- Общ брой плюсове на URL адреса за съответната страница от сайта представяща офиса на фирмата(Забележка: не е добра практика да регистрирате вашата индекс страница с GooglePlaces)

- Общ брой плюсове на Google+ страницата представяща продуктите и услугите на фирмата

- Брой на клиентски отзиви в Google+

- Брой на цитиране на името на фирмата(без обратна връзка)

- Ключова дума в заглавието

- Райтинг на клиентските отзиви(между 1 и 5 звезди)

- Ключова дума в URL адреса

- Името на мястото(града) в заглавието на контактната страница, както и в URL адреса

 

 

Публикувана в Статии

Новите технологии във видеонаблюдението ни предоставят възможности да инсталираме скрити камери които успяват да запишат графити камера защита наблюдениекартина с доста високо качество. Ако размера на разходите не е проблем за Вас, тогава можете да си осигурите и HD качество на картината идваща от видеонаблюдетелната система. В допълнение на видео контрола, Вие можете да добавите и аудио-записващо устройство и така да имате достъп до пълната информация за това както се случва във Вашият дом, офис или предприятие или да инсталирате модерни камери способни да улавят и записват звуци. С помощта на подобна техника можете да разберете много неща които остават скрити за Вас- дали брачния Ви партньор Ви е верен, дали служителите Ви са отдадени на работата и т.н.

Публикувана в Статии
  • Tweets