GoogleAnalitycs без ключови думи! Защо?

by / Сряда, 19 Март 2014 / Коментирайте първи! Публикувана в Статии

GoogleAnalitycs няма да предоставя информация за ключовите думи по които потребителите стигат до сайта. Първия сигнал за това че Google иска да направи професията SEO манипулатор невъзможна, е твърде честия dance на индекса. Търсенето е толкова персонализирано спрямо платформа, IP адрес, вид потребител, че вече е невъзможно за един оптимизатор да определи със сигурност на каква позиция се намира конкретен сайт за конкретна ключова дума.

Втория сигнал е спирането на ключовите думи от GoogleAnalitycs.

С тези две действия Google развали възможността да се отчита ефективно дейността на SEO манипулаторите. Но дори и това няма да прекрати SEO лудостта- просто сега ще им стане по-трудно да си задържат клиентите и ще трябва да опаковат по-добре лъжите си.Като се има предвид монополния статут на компанията и неуспеха на Bing да се наложи като нейна реална алтернатива, на практика новината означава че един от най-важните елементи...

 на GoogleAnalitycs няма да бъде достъпен. Оптимизация базирана основно на ключовите думи, ще бъде много по-трудна за реализация. Компании рекламиращи се като предлагащи SEO услуги, ще бъдат максимално затруднени да предадат на клиентите си подробните репорти, които да оправдаят цената на оптимизацията.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  • Tweets